E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Isporuka Toyote Hilux velikom flotnom kupcu

Već godinama ukazano nam je poverenje od strane našeg velikog flotnog kupca. Tom prilikom, 2016. godine, isporučili smo im 12 Hilux modela i obogatili njihov vozni park.


Ovaj legendarni pikap je u stanju da se suoči sa terenima čak i u surovim uslovima, dok ujedno pruža udobnost vožnje poput premium terenca. Impresionira svojim avanturističkim osvajanjima Severnog pola, islandskih vulkana i Antarktika, dok ujedno spada u grupu modernih vozila koja se voze sa lakoćom. S obzirom da ima dominantno mesto na globalnom tržištu pikapova, predstavlja savršen izbor našeg velikog flotnog kupca.


Ponosni smo što smo u potpunosti opravdali njihova očekivanja, podržavajući imidž kojem svaka kompanija teži, a to su: kvalitet, pouzdanost, izdržljivost i sigurnost. Potpuna posvećenost kupcima i kvalitetna ponuda su vrednosti kojima se možemo pohvaliti u našem dugogodišnjem poslovanju. 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.