Neustrašivi Toyota terenci na Kop Kolubara terenu

Prošle nedelje smo se hrabro zaputili na Kop Kolubara, kako bismo testirali mogućnosti Toyote Land Cruiser i Toyote Hilux u surovim terenskim uslovima. To je bila idealna prilika za upoznavanje legendarnih terenaca van utabanih staza i poznatih maršuta. Uz pomoć instruktora za off road vožnju iz centra NAVAK, kao i zaposlenih u EPS Kop Kolubari, svi posetioci su prihvatili izazov, željno iščekujući da off road avantura počne.


Nezaustavljiv od 1968. godine, Hilux je još jednom pokazao off road umeće, savladavši sve prepreke i dokazavši da je na svom terenu. Namenjen da ispunjava ekstremne želje svog vozača u ovakvim surovim vremenskim prilikama, svojim performansama i mogućnostima u potpunosti je demonstrirao svoju moć.


Tradicionalno poznat po vožnji po neravnim podlogama, Land Cruiser je prisutne očarao svojim jedinstvenim kvalitetom, izdržljivošću i pouzdanošću. Možemo slobodno reći da pruža savršenu kombinaciju terenskih performansi i dinamičnosti na putu. Savladao je ceo teren sa lakoćom i, samim tim, opravdao reputaciju jednog od najjačeg i najpouzdanijeg terenca u svetu.


Na završetku off raod avanture možemo samo reći da su Toyota terenci dokazali svoju superiornost i zasluženo ostavili snažan utisak neustrašivosti i strahopoštovanja.