E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Uzbudljiva off road vožnja sa Toyotom Land Cruiser na Pančićevom vrhu

Nema mnogo terenaca koji mogu da se pohvale prohodnošću i izdržljivošću kakvu ima Toyota Land Cruiser. Pančićev vrh planine Kopaonik se pokazao kao idealno mesto za proveravanje njegovih terenskih mogućnosti, tako da smo sa zadovoljstvom iskoristili priliku da upoznamo pravi karakter legendarnog terenca.


Kroz uzbudljivu off road vožnju uživali smo u spektakularnim vidicima i prirodnim lepotama Kopaonika, gde je Land Cruiser pokazao svoju zavidnu snalažljivost na terenu, jedinstven kvalitet i pouzdanost. Moderan dizajn u kombinaciji sa funkcionalnošću robustnog pogona na četiri točka i visoko kvalitetan enterijer, vozaču istovremeno ostavlja utisak luksuznosti i ušuškanosti. Jednostavno je konstruisan tako da vas nikada ne izneveri, i da vas odvede u divlje predele sa stilom i komforom.


Nije potrebno preći puno kilometara da biste se navikli na udobnost i bezbednost koju donosi Land Cruiser. Oduševio nas je način na koji je uspešno savladao planinsku rutu kojom smo se zaputili, kao i krivine koje su bile pred nama. Dela govore više od reči, ali ćemo još jednom spomenuti da je ovom prilikom dokazao zašto predstavlja istinsku legendu među terenskim vozilima. 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.