E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas

Servis u MAG Centar

MAG Centar se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom delu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi

 

 

MAG Centar se može pohvaliti efikasnom procesnom organizacijom u servisnom delu poslovanja. Posedujemo modernu i izvrsno opremljenu radionicu, a naši se tehničari konstantno edukuju u skladu sa Toyota standardima pa su spremni ispuniti sve zahteve klijenata.
Koristeći najnoviju tehnologiju i opremu, efikasno rešavamo sve probleme u kratkom roku. Postoji više razloga da nas posetite, a samo neki od njih su:

1. Klijent je uvek na prvom mestu i težimo pružiti kvalitetnu uslugu te posvećujemo punu pažnju svakom klijentu.
2. Profesionalan servisni tim spreman je pružiti vam u svakom trenutku stručan i koristan savet i omogućiti vam da što bolje razumete vaš automobil.
3. Radionica je opremljena kvalitetnom opremom i tehnologijom po visokim standardima.

Toyota kvalitet

Svaki aspekt popravke biće sproveden u skladu s Toyotinim izuzetnim standardima kvaliteta. Zaštitite vaše ulaganje tako što ce vaš automobil servisirati i održavati Toyotini stručnjaci. To znatno pomaže u održavanju njegove vrednosti.

Osigurana izvrsnost

Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga drugoga – u Toyoti je konstruisan, proizveden i Toyota ima obučene tehničare koji se brinu o vašem automobilu. Kako bi automobil funkcionisao što efikasnije i ekonomičnije, MAG Centar garantuje stručan servis od strane kvalifikovanog i obučenog osoblja i pruža mogućnost sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstva vožnje.

Uglađeno efikasan servis

Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlašćenog servisera koji će vam osigurati uglađenu  i efikasnu uslugu u skladu s Toyotinim radioničkim procedurama i standardima.

Bezbrižnost

Naša vozila izrađena su prema izuzetnim standardima. Kako bi osigurali bezbrižan san klijenata, naša vozila pokrivena su garancijom.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.